Qui som

El Club Vaixell som una entitat tarragonina, de més de 50 anys d’història i sense ànim de lucre, especialitzada en activitats de lleure per a persones amb diversitat funcional.

En formem part un centenar de persones amb diversitat funcional i les seves famílies i una trentena de persones voluntàries. El nostre objectiu és oferir diferents experiències dins l’àmbit del lleure per enriquir les relacions, les habilitats socials i l’autonomia de les persones participants.

La nostra opció, com a línia de centre, ha estat treballar sempre amb i des del voluntariat, mitjançant el treball en equip i la formació com a eina de millora.

Formem part de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna, de l’Arquebisbat de Tarragona, en la que estan integrades el Club Vaixell, la Catequesi Especial Interparroquial i la comunitat de Fe i Llum.

Missió

Vetllar pel gaudi de les persones amb diversitat funcional i convertir el centre en un espai social i de retrobament entre participants i persones voluntàries.

Visió

Esdevenir un espai alternatiu per les persones amb diversitat funcional, on s’ofereixen diverses activitats per gaudir del temps lliure, ja sigui aprofitant els recursos existents o bé amb els propis.

Els nostres principis

La normalització i adaptació de les activitats

La sensibilització i inclusió en la comunitat

L’autonomia

El treball en equip

La participació de tots els membres de la comunitat en condició d’igualtat

El respecte mutu